رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳۱ شهریور ۱۳۹۳

آش عباسعلی

لینک این مطلب کپی شد!

آش عباسعلی از غذاهای سنتی کرمانشاه است.

مواد لازم :

لوبیا سفید. جو و برنج نیم دانه از هر کدام ۲ پیمانه
عدس ۳ پیمانه
گندم پوست کنده ۱ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
پیاز یک عدد
پیاز داغ ۵/۱ پیمانه
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله یک کیلو گرم
نمک. فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن محلی کرمانشاهی (روغن حیوانی) یک پیمانه
آب قلمه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوشت و پیاز را به همراه مقدار مناسب از آب قلمه (حدود ۱۰ پیمانه) خوب بپزید. حبوبات را هم جدا پخته و بعد از پخت گوشت و حبوبات. گوشت را کاملا بکوبید تا له شود در موقع کوبیدن گوشت مقداری از حبوبات را نیز با آن بکوبید. سپس همه را با هم مخلوط کرده. به همراه نمک. فلفل و زردچوبه روی حرارت متوسط بگذارید و طی این مدت مدام آش را به هم بزنید. مواظب باشید چون با آب قلمه پخته شده خیلی سریع ممکن است ته بگیرد. به همین خاطر دستتان را از هم زدن بر ندارید. وقتی دیدیدآش کاملا جا افتاده و غلیظ شده. نصف روغن محلی را داخل آش ریخته کمی مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کنید. آش را به همان گرمی داخل ظرفهای مورد نظرتان بریزید. و با پیاز داغ و روغن باقیمانده و دارچین تزیین کنید. امیدوارم که مزه این آش خوشمزه را فراموش نکنید. و وقتی به کرمانشاه سفر می‌کنید حتما از این غذای محلی میل بفرمایید.

عباسعلی آش عباسعلی

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *