آش دانُک
گندم بلغور شده ، لوبیا ، نخود و سیرابی ریز شده را با آب کمی بیشتر روی شعله متوسط پخته می نماییم و از آخر پیاز داغ به آن اضافه می شود و این غذا لذیذ و ملایم کننده می باشد .
۷ فروردین ۱۳۹۷
آش دانُک
گندم بلغور شده ، لوبیا ، نخود و سیرابی ریز شده را با آب کمی بیشتر روی شعله متوسط پخته می نماییم و از آخر پیاز داغ به آن اضافه می شود و این غذا لذیذ و ملایم کننده می باشد .
نظر کاربران :
توی این آش گندم بلغور شده داره که یه طعم محشری رو به این آش میده مخصوصا سیرابی های ریز شدش با ادم حرف میزنه
میتونید از سیرابی استفاده نکنید و کمی از گوشت چرخی استفاده کنید این آش برای سرماخوردگی خیلی خوبه فقط اگر برای سرماخوردگی میخواین استفاده کنید پیازداغ روش نریزید
این آش در همه جای ایران پخته می شود و با اسم های مختلفی شناخته می شود. مردم تبریز به این آش “دیشلیق” میگویند و بعضی جاهای دیگربه آن “دندان ترکون” میگویند.