بلیط هواپیما مسافرسلام

آجیل پلو آذربایجان

لینک های مرتبط :

در بعضي مناطق آذربايجان در مهماني هاي رسمي شان، پلوي مخلوط و پروپيماني درست مي كنند كه به آجيل پلو معروف است. سیری در ایران دستور پخت این غذای خوشمزه را برای شما قرار داده است . شما هم اين پلوي خوشمزه و پررنگ و لعاب را براي مهماني هايتان امتحان کنید. در ادامه با سیری در ایران همراه باشید تا تمام نکات ریز درباره طبخ این غذای لذیذ را فرا بگیرید
این غذای خوشمزه را با ترکیبی از آجیل های مورد علاقه تان بپزید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم برای 4تا6 نفر
• 500 گرم برنج
• 500 گرم مرغ بدون استخوان
• 300 گرم برگه زردآلو
• 500 گرم برگه قيسي
• 200 گرم خلال بادام
• 200 گرم خلال پسته
• 300 گرم زرشك
• 2 عدد پيازمتوسط
• 1 ق چ زعفران سائيده شده
• كره به مقدار لازم
• نمك به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا تكه هاي مرغ را بشوييد و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آنها خارج شود. سپس آنها را خرد كنيد. برنج را هم از چند ساعت قبل خيس كنيد.

2. قابلمه اي حاوي آب روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. سپس برنج را همراه با نمك به آن اضافه كنيد و بگذاريد مغز آن نيم پز شود. بعد آن را آبكشي كنيد.

3. برگه هاي زردآلو را بشوييد و در كاسه مناسبي حاوي مقداري آب حدود 2ساعت خيس كنيد. زرشك را نيز پاك كرده و پس از شستن در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. حالا قيسي ها را هم بشوييد و از وسط نصف كنيد. قيسي هاي نصف شده را در مقداري آب خيس كنيد.

4. در يك تابه مناسب مقداري كره بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد. سپس كمي زعفران به آن اضافه كرده و قيسي ها را در مخلوط كره و زعفران كمي تفت دهيد.از طرف ديگر يكي از پيازها را پوست گرفته و به صورت خلالي خرد كنيد. سپس در تابه ديگري مقداري كره بريزيد و پياز خرد شده را در آن سرخ كنيد. در اين فاصله برگه هاي زردآلو را نيز داخل سبدي بريزيد و بگذاريد آب اضافي آنها خارج شود. پس از آن، به پياز داغ اضافه كنيد و تفت دهيد. زرشك را هم به صورت جداگانه در كره يا روغن سرخ كنيد.
5. پياز ديگر را نيز به صورت خلالي خرد كنيد و در تابه ديگري حاوي كمي كره و زعفران تفت دهيد. پس از آن تكه هاي مرغ را همراه با نمک اضافه كرده وسرخ كنيد.

6. در قابلمه مورد نظر مقداري روغن بريزيد و ته آن را با سيب زميني يا نان بپوشانيد. سپس برنج، مخلوط برگه زردآلو، قيسي، خلال بادام و پسته و زرشك را به صورت لايه لايه آنقدر بريزيد تا مواد تمام شود. بعد آن را به روش معمول دم كنيد.

نکاتی در مورد تهیه ی آجیل پلو:
۱- برنج را از قبل در آب نمک خیس کنید.
۲- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
۳- از میزان مساوی از آجیل هایی مانند گردو، (خلال) بادام، (خلال)پسته، فندق، بادام هندی، تخمه آفتابگردان، قیسی، زرشک و کشمش استفاده کنید. اگر خیلی بزرگ هستند آن ها را خرد کنید.

آجیل پلو آذربایجان

آجیل پلو آذربایجان

آجیل پلو آذربایجان

آجیل پلو آذربایجانآجیل پلو آذربایجان
جاباما تور
دسته بندی :
برچسب ها :

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.